Kaзна за коњите во Точила кои “сообраќаат” на погрешна лента: Како не им е срам?! (ВИДЕО)

Коњи неразбрани! “Сообраќаат” во погрешна лента и гајле си немаат!

Шегата настрана, но ова веќе е срамота. Во урбана средина и во време кога треба да станеме “европска држава”, да врие од коњи, кучиња, мачки….

Ваква е сликата во Прилеп! Ова не ја нагрдува само сликата на градот, туку ја загрозува и безбедноста на сообраќајот.

Надлежните под итно мораат да преземат нешто!