Српската пејачка ја доживеала најголемата болка: Првиот маж кој го сакала го нашла мртов во кревет

Анабела, српската пејачка позната по бракот со Гаги Фанки Џи кој заврши не славно, немала среќа од детството.

Таа се соочила со разводот на родителите, а потоа кога била помлада се заљубила и почнала да живее со него.

Никола и Анабела биле заедно од 14. години, а заедно живееле во Швајцарија каде тренирал ракомет.

Кога се вратиле во Босна го пронашле мртов во кревет, а тоа бил голем шок за пејачката.