Со стиховите на Рацин кои сивилото го прават совршено и магијата на храмот “Св. Кирил и Методиј”, ви посакуваме добро утро и убав ден! (ФОТО)

Стиховите на Рацин нека ве понесат во овој ден, а спкојот од храмот Св. Кирил и Методиј, нека ги стопли вашите срца.

ДОБРО УТРО СО УБАВИНИТЕ НА ХЕРОЈСКИ ВЕЛЕС!