ПРИЛЕП: Патека за контејнери или патека за велосипеди (ФОТО)

0

Булевар “Aлександар Македонски” ја има една од малкуте велосипедски патеки во Прилеп, ама “џабе” кога на контејнериве од толку простор баш тука им е местото.

ФОТО: Јордан Чавлески