“На гага и киселината е блага” – Oгромна редица во “Сити Мол” за гратис копанчиња (ВИДЕО)

Ресторанот KFC Почна со работа во Скопје Сити Мол, а денеска промотивно се делеа гратис копанчиња.

Кога е гага, редот е огромен, а да јаде седна и премиерот Заев, објави “Пресс24”.