Најпосакуваниот ерген во минатото е емотивец со огромно срце: Реакцијата на Клуни на говорот од неговата сопруга ќе ве освои (ВИДЕО)

Актерот Џорџ Клуни пред неколку дена ја прими наградата за животно дело од Американскиот Филмски Институт, а неговата сопруга по тој повод одржа емотивен говор. Амал Клуни не сака јавно да говори за нивната врска, па затоа ова беше вистинско изненадување на присутните – но, изгледа и за самиот Џорџ кој во еден момент имаше очи полни со солзи.

И не се трудеше да го сокрие тоа. Напротив, продолжи да ја гледа и слуша Амал.