Пијано момче од Индија падна во кафезот со лавови и почна да им раскажува приказни (ВИДЕО)

Пијано момче од Индија падна во кафезот со лавови во зоолошка градина и почна да им раскажува приказни.

За среќа лавовите не биле обожаватели на месо натопено со алкохол, па дечкото поминал без последици.