10 ХОРОР ФИЛМОВИ КОИ Е НЕВОЗМОЖНО ДА ГИ ДОГЛЕДАТЕ ДО КРАЈ (ВИДЕО)

0

Нетфликс oбјави листа од 10 хорор филмови кои се толку многу страшни, што ретко кој може да ги догледа до самиот крај.

Според Нетфликс, гледајќи ги овие филмови 70% од публиката пред време се откажале. Најголемиот дел од гледачите го исклучувале филмот пред неговиот финален дел, пишува “Форбс”.

Листата на десетте најстрашни филмови изгледа вака:

Cabin Fever (2016)

Carnage Park (2016)

México Bárbaro (2014)

Piranha (2010)

Raw (2016)

Teeth (2007)

The Conjuring (2013)

The Human Centipede 2: Full Sequence (2011)

The Void (2016)

Jeruzalem (2015)

Eден од филмовите кој со сигурност наскоро ќе се најде на оваа листа е шпанскиот филм “Вероника” на режисерот Пако Плаз.

Филмот е инспириран од вистинска приказна содржана во досиеата на полицијата од Мадрид, поврзани со мистериозната смрт на девојка која учествувала во култни ритуали.