Полначот од мобилниот го стави во кромид, а потоа ова се појави на екранот…(ВИДЕО)

screenshot_3-9

Мислевте дека вакво нешто не е можно- да се наполни мобилен телефон со помош на кромид ?

Се што ви е потребно е енергетски пијалок и кромид.