Вида нема прастанато со славје: “Слава за Украина” и поздрав до Белград со српски песни (ВИДЕО)

Хрватскиот репрезентативец Домагој Вида одново објави видео на кое вика “Слава за Украина” и го поздравува Белград со песната од Тома Здравковиќ “Кафана је моја судбина”.

Вида после натпреварот со Русија, во друштво со  Огнен Вукојевиќ ги провоцираше Русите, поради што Огнен беше отпуштен од местото во репрезентацијата.

Овојпат е во друштво со поранешниот играч од нападот на Хрватска, Ивица Олиќ.