АТРАКЦИЈА: “Метли никнаа на стадионот во Прилеп? Се’ се распаѓа во градот?!”

Ништо од најавената реконструкција на градскиот стадион “Гоце Делчев” во Прилеп.

Локалната власт како да заборави дека веќе 10 месеци е на власт, па она за што претходно држеа низа прес конференции, обвинуваа и го нарекуваа обраснато и затревено поле, остана недопредно.

Сега дури роди и метли, па корист ќе видат и од комуналното претпријатие, веројатно…

Еве што ветуваа во предизборната кампања:

А, еве и до каде се стасани со реализација на ветувањата….