Фотографија од полна месечина во Охрид го обиколи светот

Фотографија од полна месечина во Охрид на Стојан Стојановски го обиколи светот.

Светски познатиот CNN ја објави фотографијата.

Вакво нешто прв пат се гледа за Божиќ по 38 години, пишува медиумот.