(ФОТО) Состојбата на прилепските бензиски после поскапувањето на горивата – последно полнење пред промена

Откако горивата поскапеа, дел од прилепчани се зафатија со барање на алтернатива за да можат нешто да заштедат.

Очигледно, поскапувањето на свој грб најдобро ќе го почувствува коњот во количката.

Се работи за превозно средство кое се полне на зелена нафта (пасе трева), економично е, силно и е, не загадува и е одлична алтернатива.