(ФОТО) Социјалните мрежи горат: Фотографијата на овие деца го расплака цел регион

Screenshot_6-35

На Твитер се појави фотографија која го вознемири цел регион. Имено, корисник на Твитер фотографирал три мали деца кои седат на тротоарот во Подгорица и гледаат цртан филм на телевизорот кој стои на излогот од продавницата.

Ф.Г.