Фотографиите кои ги воодушевија корисниците на социјалните мрежи !

Монтгомери Бернс е вистинска личност.

Ова е графит!

Кога не очекувате да видите вакво милениче кај соседите.

Ова дрво е и живо и мртво.

Ништо необично, само куче со кацига.

Трагот по лансирање на ракета. Помисливте ли дека Волдеморт го пронашол волшебното стапче?

Што не е во ред со оваа фотографија ?

Од секогаш знаевме дека мачките се божествени суштества.