“Таксистите и возачите првпат гледаат ваков “чуден” тампон во Прилеп?!” (ФОТО)

0

Продолжува така наречениот “проект” на локалните власти во Прилеп за пополнување на дупките по улиците низ градот.

Наместо со асфалт како што е пракса насекаде во светот, во Прилеп ударните дупки по улиците се пополнуваат верувале или не со тампон.

Ова е резил за една од најголемите општини во државата. Јадни прилепчани кога во 21 век го дочекаа и ова чудо…