“СТРАШНА СЛИКА: Уништено возило на Министерството за земјоделие??”

Вчера утрото во близина на Виница се случила тешка сообраќајна несреќа во која тешко е повредено едно лице, како што неофицијално дознаваме од очевидци

Возилото марка “Дациа Дастер”, според непотврдени информации му припаѓало на Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство?

Министерството имало набавено 10 вакви возила, а ова бил последниот во исправна состојба?

Се надеваме дека Министерството ќе се произнесе за оваа несреќа и виновникот за истата?