“Прилепчани преку плакати го изразуваат својот револт од институциите?!”

Здружението за глуви и наглуви лица Прилеп на овој начин го изрази револтот кон својот претседател??

Незадоволни граѓани реагираа и за тоталната партизација на институциите…