ОПАСНО ПО ЖИВОТ:”Мермерен блок паднат на патот Плетвар!!”

Во овие моменти на патот Росоман – Прилеп е паднат огромен мермерен блок. Возачите треба да бидат претпазливи, бидејќи се работи за животна опасност. Денес е посебно фреквентен овој пат и заради почетокот на “Пивофест”.