Мостот “да се биде или не” на Плетвар (ВИДЕО)

До нашата редакција веќе неколку дена пристигнуваат видеа од црните точки на планинскиот превој Плетвар.

Пропаднат асфалт, оштетени огради на мостови, а на едно место со месеци го нема и заштитниот браник.

Возачите предупредуваат, возете внимателно, Плетвар е секогаш “темпирана бомба”.

Погледнете: