Фото Галерија: Дел од снежната прилепска убавина – Плетвар денеска

Снегот кој долго го очекуваме оваа зима денеска измами многумина да излезат од своите домови, да прошетаат и да уживаат. Овие фотографии во вистинско светло ја отслукуваат зимската магија на Плетвар.