(ФОТО) ХИТ! ГОРАТ СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: Кога Трамп и Ким ќе ги заменат фризурите

Средбата меѓу Доналд Трамп и Ким Јонг Ун во Сингапур го привлече вниманието на целиот свет, па затоа јавноста ги следеше храната, менито, секој чекор, но и фризурата.

Корисниците на Твитер не можеа да одолеат, па на свој начин го претставија овој самит.

Што би се случило кога Трамп и Ким би ги промениле фризурите?

На кој му стои подобро?