(ПРИЛЕПСКИ СРАМ) ВАКА ВО ЕВРОПА НЕ! Ова е основна култура, која за жал секој од нас ја нема

Се спремаме за Европа, а дел од нас немаат ниту грам европска култура…

Ова се минимум европски стандарди кои секој може да ги испочитува, а кои ќе значат многу за целото општество.

Начин на паркирање покрај градската река во Прилеп: