Општина Прилеп вработува: Се бараат пожарникари!

Oпштина Прилеп објави оглас за вработување на 5 пожарникари.

Според огласот кој е објавен на веб страната на Агенцијата за вработување кандидатите потребно е да имаат работно искуство од 1 година, а основната плата изнесува 16,077 денари.

Кандидатите исто така потребно е да имаат средно стручно образование, односно четврт степен ЕКОНОМСКИ техничар.

Огласот е активен до 10.11.2018 година.

Аплицирајте!