ВО ЖИВО ОД ПРОТЕСТОТ ВО МИТРОВИЦА: Србите не се откажуваат, се приклучија и рударите и студентите

Србите протестираат , Албанците слaват ?!

Србите во северниот дел на Косово и денес, втор ден по ред протестираат пред зградата на ЕУЛЕКС,
во северниот дел на градот поради воведување на такси на производите од Србија и апсењата на Србите.