ВМРО-ДПМНЕ објави МОЌНО ВИДЕО за антивладиниот протест во јуни

“Новото утро се раѓа, новото утре кое ќе донесе нова надеж за Македонија и за граѓаните на Република Македонија!” – стои во најавата за големиот антивладин протест, за кој Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одлучи да се одржи на 02.06.2018, со почеток од 20 часот пред Владата на Република Македонија.