(ВИДЕО) СЕ СЛУШНА СТРАШЕН ВРЕСОК, А ПОТОА ПРИСТИГНА СУПЕРМЕН: Погледнете како спаси двегодишно момче кое падна од петти кат

Во Кина за влакно беше избегната трагедија кога двегодишно момче падна од петти кат на зграда.

Момчето било спасено од храбриот Луи Јангминг, војник во пензија, кој успеал да го фати момчето за нога стоејќи на самиот раб на балконот. Додека момчето паѓало три ката, тој успеал да фати пред да удри во бетонот.