(ВИДЕО) Извадил прстен да ја запроси девојката – цел интернет се смее поради реакцијата на неговиот син

0

Кевин Прзитула одлучил да ја запроси неговата девојка, додека пријателите го снимаат, но му се случила непредвидена ситуација.

Во моментот кога клекнал на едно колено и извадил прстен, не си помислил што прави неговиот син зад грб.

Ова видео стана хит на интернет, а таткото искоментира:

„Синот одлучи дека е време за тоа среде просидба“.