“Вака ли ќе не носевте во Европа, со улични депонии?? (ФОТО)

Се оди ли во Европа со депонии на секој агол?

Ќе ни го исчисти ли Европа и срамот кој го имаме речиси во секој дел од градот?

Вака ли ветуваа чиста животна средина и чист воздух за сите?

Ова е редовна слика во Прилеп и се повторува постојано во изминативе година дена.

Прилеп, за жал, го губи приматот најчист град во државата….