За сите пчелари и љубители на свежиот планински мед – РЕВОЛУЦИОНЕРНО ОТКРИТИЕ – За мед директно од централа (ВИДЕО)

Револуционерно откритие во производството на мед. Сандак за пчели кој со сигурност ќе ги потисне и замени старите традиционални сандаци.

Медот протекува и се собира директно во тегли или канти, а притоа тоа не му наштетува и не ги загрозува пчелите.

За што поконкретно се работи погледнете во видеото во продолжение: