ФОТО: Прилепчанката со нозе од милион долари – изгледа совршено

Таа е една од најзгодните македонски пејачки и прилепчанки. Елена Петреска ги покажа долгите нозе во Охрид. Несомнено, Елена секогаш изгледа совршено и привлечно

#nightout

A post shared by Elena Petreska (@elena__petreska) on

🤘😘❤️ #blackdress

A post shared by Elena Petreska (@elena__petreska) on