ЖИВОТ НА РИЗИК: Проценете сами дали ова е храброст или лудост !

ludak

Фавио Чернеску сакаше да го шокира светот со својата нова авантура. Многу луѓе се качувале на високи згради но тој сакал да ги  надмине сите. Што се однесува до нас успеал во тоа..

Погледнете ја авантурата на “лудиот” романец: