Дали да се повика сопственикот или пајакот? Хит паркирање, важно местото е бесплатно (ФОТО)

Откако локалната самоуправа поставила стубчиња на тротоарите, граѓаните на Лесковац во Србија се снаоѓаат на разни начини да ги паркираат своите автомобили – пишува “ugmedia.rs”.

При една таква ситуација на снаоѓање, сопственикот го оставил да виси својот автомобил со двете тркала преку потпорен ѕид, а дилемата која му поминала низ главата на случаен минувач била:

“Дали да се повика сопственикот или пајакот?”