(ВИДЕО) СКАНДАЛ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО: Бразилците “мртви пијани” заминале на тренинг – “Не можеле да одбијат руска водка”

Само што стигнаа во Русија, Бразилците ги пробаа “руските специјалитети”.

Според наводите на руските медиуми, Бразилците пред тренингот одлучиле да се опуштат на плажа во Сочи и да конзумираат “руска водка”.

Медиумите пренесуваат дека двајца фудбалери “мртви пијани” заминале на тренинг.

Главните актери на овој скандал се голманите Алисон и Едерсон, кои беа придружувани од членови на стручниот штаб на оваа репрезентација.