ХОРОР: ”Ако скршите нога, ортопедот барајте го во локална самоуправа?!”

Во Прилеп како времето да застанало! “Новиот живот” доаѓа како тешко и бавно како годинешниот прв снег.

Но, токму оваа прва снежна покривка ќе го прекрие срамот на општина Прилеп, а истовремено дупките на градскиот плоштад и низ целиот град ќе бидат темпирани бомби за граѓаните.

Кој ќе сноси одговорност, доколку не дај Боже скрши нога или рака?!

Совет, во таков случај ортопедот барајте го во општина Прилеп!