(ВИДЕО) УЖАС ВО АВСТРАЛИЈА: Ајкула му ги одгризала двете нозе, но желбата за живот била поголема

Сурфер, кој утрово бил нападнат од ајкула, успеал да доплива до брегот на југозападниот дел од Австралија, со сериозни повреди на двете нозе, соопштуваат од локалната болница.

Човекот сурфал во Грејстаун, кога околу осум часот наутро по локално време го нападнала ајкула.