Категорија: Вицотека

  • Неделно утро…

    Неделно утро: Жената го зема бебето и почнува да му зборува: Ах шо си ми ти сладок, се наспа, се најаде, си поигра, сега ќе се покакаш и пак ќе спијаш. А мажот од WC дофрла: Па шо ми...
  • ВИЦОТЕКА: Бракоразводна парница.

    Бракоразводна парница: Жената: – Дете ќе остани со мене, секако не е твое! Мажот: – Ами, не е ни твое! Жената: – Како така не е мое ?!? Мажот: – Нели ти текнува кога бевме в болница и кога...