ПРИЛЕПСКИ СРАМ: Ако не го видиш тешко и тебе, а тешко и на автомобилот (ФОТО)

0

До нас пристигна фотографија од револтиран читател, на која се гледа скеле за тутун поставено на улица “Партизанска”.

Металното скеле претставува опасност за возачите кои поминуваат по оваа доста прометна улица и може лесно да дојде до несакани последици.

Кој и зошто го поставил скелето на асфалтот од улицата не знаеме.