Прилепчани: “Гимназијата набавила нафта за 333.233 евра и дрва за 23.000 евра?”

Разгледувајќи ги склучените набавки на Бирото за јавни набавки наидовме на интересен податок. Имено, месецов гимназијата “Мирче Ацев” од Прилеп направила голема набавка на Екстра лесно масло за горење Е1 во вредност од 333.233 евра, или 20.493.814 денари. Речиси истовремено ова училиште набавило и дабово огревно дрво во вредност од 1.437.000 денари, или 23.000 евра. … Продолжи со читање Прилепчани: “Гимназијата набавила нафта за 333.233 евра и дрва за 23.000 евра?”