“Дали сите вработени во “Стерна” одат на работа??”

Од вработени во Водостопанство подрачна единица Прилеп, дознаваме дека неодамна се примени нови вработени од Долненска општина. Прашањето што ги мачи прилепчани, а и вработените е дали нововработените одат на работа и дали се точни чаршиските шпекулации дека нововработените седат дома и земаат плата? Markukule.mk – содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки … Продолжи со читање “Дали сите вработени во “Стерна” одат на работа??”