Расфрлани отрови и мртви кучиња во Прилеп: ГРАЃАНИТЕ ЗГРОЗЕНИ! (ФОТО)

Празничниот ден во Прилеп утрово го одбележа една ужасна слика од паркот кај основниот суд и блиската градинка во населбата Бончејца.

Расфрлан отров и мртви кучиња со пена на устата, ги згрозија прилепчани, кои од денеска стравуваат за здравјето на своите најмали што на овој простор си играат секојдневно.

Во близина на овие локации постојат и камери, информираат граѓаните по социјалните мрежи и бараат сторителите итно да бидат казнети.