Oтворени 8 нови работни места во “МИКРОСАМ”

Микросам АД, светскиoт лидер во производство на специјализирани машини за композитната индустрија, отвори нови 8 работни места.

Се бараат 5 Електроинженери проектанти и тројца Електротехничари.

Почетната плата за двете работни позиции изнесува 12.000 денари, а огласот е активен до 17.03.2018 година.

Aплицирајте на  info@mail.mikrosam.com.