“K-15” многу поодамна ги предвидоа последиците од двојазичноста (ВИДЕО)

“К-15” исто како “Симпсонови” многу одамна ги предвидуваа работите кои претстојат во Македонија.

Скечот во продолжение е стар, но оригинален. Разликата е во тоа што денеска “Зоран нема да има потреба да го бутне колата 20-30 метра”, затоа што цела држава ќе стане двојазична.