Јапонија побарала помош од Македонија за справување со снегот и …! (ВИДЕО)

0

japan

Нашата служба за чистење снег веднаш им излегла во пресрет и резултатите се очигледни! Шегата на страна погледнете како изгледа снежната покривка на Јапонските Алпи на осторовот Хоншу. Можеби треба да побараме некој совет за чистење снег. Како да знаат што прават!

 

Извор: Пелагонија.мк