Цел Балкан се смее за овој Босанец кој јаде сладолед – проверете зошто! (ВИДЕО)

0

39946_pjimage-8_ff

Босанецот именуван како Зајко од Бреза, јади сладолед на начин кој до сега не сте го виделе.

Тој всушност го голта сладоледот, и тоа буквално. По малку е бизарно, но видеото за овој човек кој јади сладоледи, еден по друг, стана хит на интернет.

Погледнете:

А.Г.