Хуманитарна театарска претстава на Локалниот младински совет на Општина Крушево

0

%d1%82%d1%80%d0%b8%d1%84%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%be

Локалниот младински совет на Крушево организира хуманитарна театарска претстава која ќе се одржи на 20.12.2016 (вторник) во Театар Крушево. Ве очекуваме сите, со грижлива самосвест, распон на емоции, малку задимени светла и совршено дозиран хумор како жив штит на еден наш сограѓанин. Драматизација и режија: Никола Јованоски.