ФОТО – Марјана блескаше на последната вечер на Пиво Фест како никогаш до сега

_DSC3144Markukule

Овогодинешниот Пиво Фест го одбележа и Марјана Станојковска со прекрасните креации кои ги носеше на себе и гаќичките кои не ги носеше.

Сепак последната вечер Марјана блескаше на фестивалската сцена, облечена во бело со длаболко деколте, таа ги маѓепса сите наоколу.

_DSC3137Markukule

_DSC3132Markukule

_DSC3133Markukule