ТЕСТ ЗА ВАШИОТ СЛУХ: Проверете дали го губите слухот (ВИДЕО)

0

screenshot_8-14-640x360

Постарите луѓе често го губат слухот. Тоа е сосема нормален процес, затоа што  оштетувањето на увото нема способност за регенерација. Иако сето ова е нормално, постојат работи преку кои може овој процес да се забави, а тоа е избегнување на слушање на прегласна музика, а посебно преку слушалки.

Доколку сакате да го тестирате вашиот слух, направете го следниот тест:

А.Г.