Студот го замрзна Дојранското Езеро

0

frozencreekudzkudzkudz

Екстремно ниски температури денеска ја зафатија целата територија на Македонија.

Поради ниските температури денеска се заледи и Дојранското Езеро.

dojran-odmrznato-andonovs