СООПШТЕНИЕ ОД ЈАВНИОТ ГРАДСКИ ПРЕВОЗ ПРИЛЕП

0

4481-opshtina-prilep-ke-dobie-gradski-prevoz-960x600-5

Поради екстремно ниските температури и снежното невреме што ја зафати целата држава, автобусите од Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП – Прилеп ќе сообраќаат по редуциран возен ред на сите три линии, овој распоред ќе важи се додека не се подобрат временските услови во градот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит

Јавен Градски Превоз